Szerethető minimál lakberendezés egy soproni családi házban Lima Design stílusban

Hogyan lehet egy minimál stílusú lakás otthonos, barátságos és elegáns is egyben? A Lima Design tervezői e szempontokat szem előtt tartva tervezték meg ezt a soproni családi házat.

A Sopron elegáns villanegyedében élő fiatal házaspár a Lima Design-t bízta meg otthonuk minimalista, modern, és mindeközben élhető, meleg színekben megjelenő családi házának belsőépítészeti és lakberendezési tervezésével. A választást megelőzte az, hogy a megrendelők számos referenciát láthattak már Ördög Alíz és Madosfalvi Zoltán közösen elkészített korábbi házaiból, lakásaiból, projektjeiből, és szerették volna, ha a környezetükben is ez a tervezői szemlélet, az átgondolt térszervezés és a minőségi anyagok használata válik uralkodóvá.

A tereket megfigyelve a fő hangsúly a letisztultságon, a szellősségen, a modern összhatáson van, ami a prémium minőségű bútorok, burkolatok és kiegészítők használatával egyedi eleganciát eredményez. A harmonikus téralakításhoz finom kontrasztosság társul, játék a hideg és a meleg színek kombinálásával. A konyha, a nappali és az étkező egy térbe került, azonban a funkciók mégis finoman válnak szét, jelen esetben egy egyedi tervezésű elegáns fémkeretes savmart térelválasztó formájában. A minimál stíushoz társul még a beton és a fa egyszerre történő felhasználása. A letisztult elegáns bútorokhoz a kiegészítőknek is idomulni kell, így gondos válogatás előzte meg a lámpák kiválasztását, a rejtett led fények, és a süllyesztett spotok kiosztását. A gyerekszobák modern berendezése mellé meleg színek és természetes anyagok társulnak. Modern elegancia, stílusos tervezés lengi be a tereket tereket a babaszobától az ötletes dobogós kialakítású gyerekfürdőszobán át.

we architecture & interior design