Lima Design építészeti és belsőépítészeti tervező iroda

Tervező irodánkat 2007-ben, több mint tízéves belsőépítészeti, építészeti és kivitelezési tapasztalattal a hátunk mögött alapítottuk meg Lima Design néven.

about-us-right-bg
about-us-left-bg

Célunk, egy olyan építészeti, belsőépítészeti és design iroda létrehozása volt, amely a megbízóink igényeit megismerve a projekteket elejétől a végéig kézben tartja és menedzseli. Így a megbízó elképzeléseinek megismerését követően a tervezésétől kezdve a kivitelezési, belsőépítészeti tervezési, belsőépítészeti kivitelezési munkákon át egészen a bútorok megtervezéséig, koordinálja a projekteket, ezzel biztosítva ügyfeleink álmainak a tökéletes megvalósulását.
Eredményességünket referenciáink és elnyert díjaink tükrözik a legjobban. Referenciáink között általunk tervezett villák, magánlakások éppúgy megtalálható, mint közösségi terek, irodák, üzletek, családi házak építészeti és belsőépítészeti munkái.

Mi itt a Limánál minden feladatot inspiráló kihívásnak tekintünk, legyen szó átépítésről, új komplexum tervezéséről, belsőépítészeti munkáról, vagy bútortervezésről.

Építészeti-, belsőépítészeti-, bútortervezési és kivitelezési kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, proaktív hozzáállással, konstruktív együttgondolkodással fogadjuk megkeresését.

ordog-aliz-signature
madosfalvi-zoltan-signature

we architecture & interior design