DeePee az exkluzív malacpersely

Alig akad olyan ember a világban, akinek ne lett volna életének valamely korszakában egy kincset érő perselye. Egy persely, amely önmaga klasszikusságát tekintve csakis malacformájú lehet. De kit dobna fel manapság egy rózsaszín malacpersely?

Valószínűleg senkit. Pontosan ezért ötvözi a DeePee a klasszikust az ultramodernnel. A DeePee, másnéven Diamond Pig egy olyan exkluzív malacpersely, melynek formája és szerkezeti struktúrája a csiszolt gyémántokéhoz és drágakövekéhez hasonlít, hiszen a perselymalacka teste különböző háromszögekből tevődik össze, így formálja meg az állatkára emlékeztető legfőbb jellemvonásokat.

A megformált egyedi karakter – jelenleg három színben: fehérben, feketében, és pirosban kapható – megjelenése egyesíti magában egy drága, presztízs értékű ékszer vonásait, egy szerethető és kedves családtag állandó jelenlétét és a pénzgyűjtés nagyon is funkcionális tulajdonságát. Ám a DeePee legnagyszerűbb tulajdonsága – mindamellett, hogy hagyományos funkciójának is tökéletesen eleget tesz – az, hogy újszerű megfogalmazású, egyedi kontextusba helyezett kiegészítője és „ékköve” minden exkluzív otthonnak.

we architecture & interior design